Vul het contactformulier in om een videoafspraak te maken. Wij kunnen liften doormiddel van beeld tonen.

De gloednieuwe Viking DesignLift

De eerste lift ter wereld die uitsluitend ontworpen is voor in huis

Designlicht

Verlichting is een van de belangrijkste factoren als u sfeer en schoonheid in uw interieur aan wilt brengen. De verlichting van de Viking Designlift is ontwikkeld door de beste lichtarchitecten van Zweden en zal bijdragen aan de sfeer in uw huis.

De lift wordt standaard geleverd met een witte verlichting voor de DesignWall, hoeken en het plafond. Gekleurde verlichting kan voor de hoeken en het plafond bijbesteld worden. Wat dacht u van groen of roze als u tijdens een feestje een bijzondere sfeer wilt?

U kunt de verlichting van de Viking designLift regelen met behulp van onze SmartLift-app. Lees hierover meer onder het punt Techniek & Veiligheid.

Vloer

Onze liften worden altijd geleverd met een prachtige vloer, met als standaardoptie Bolon Sisal Plain Sand. Dit is een stijlvolle, hoogwaardige vloer, geproduceerd door de populaire Zweedse firma Bolon. De structuur en het design ervan passen prima bij de vele andere vloermaterialen en kleuren. U kunt ook een andere vloer uit onze collectie kiezen of uw eigen vloer in de lift laten leggen.

Smart Control

De SmartControl zit midden op het bedieningspaneel en is een uniek designkenmerk van de Aritco HomeLift. Het bedieningspaneel met de SmartControl is altijd prachtig verlicht met behulp van LED-lampjes en het is intuïtief en gebruiksvriendelijk. U kunt de lift bedienen door aan de SmartControl te draaien en hem ingedrukt te houden.

Scandinavisch design

Scandinavië staat bekend om zijn klassieke designs. Het is een erfgoed waar we veel waarde aan hechten en iets wat we willen behouden en ontwikkelen met de Viking designLift. We hebben samengewerkt met een aantal beroemde designers en kunstenaars om van de Viking designLift een kunstwerk te maken waar u trots op bent.

© 2019 Viking Liften – All rights reserved