Vul het contactformulier in om een videoafspraak te maken. Wij kunnen liften doormiddel van beeld tonen.

De Viking Huislift

Een pareltje in uw huis

A-4000 Huislift

Deze huislift is speciaal ontwikkeld voor de particuliere woning. Ouder worden in eigen huis is de laatste jaren steeds meer een trend geworden, deels vanwege de wens van de eigenaar of bewoner, maar ook door structurele wijzigingen in het politieke landschap. Deze zeer betaalbare lift heeft geen aparte ruimte (zoals machinekamer, dakopbouw of liftput) nodig.

De A-4000 huislift kan in bijna elke bestaande situatie binnen 2 dagen worden gemonteerd en vergt geen constructieve bouwkundige aanpassingen.

A-6000 Huislift

De A-6000 huislift is de uitgebreide variant op de A-4000 huislift met een nog grotere mogelijkheid voor persoonlijke keuzes in bijvoorbeeld maatvoering, design en kleur. Hierdoor is de A-6000 huislift de ideale lift voor iedereen die zijn/haar lift naar geheel eigen wens wil samenstellen!

Net als de A-4000 huislift heeft de A-6000 vanzelfsprekend het energielabel A (laagste energieverbruilk) en dezelfde gepatenteerde spindeltechnologie (aandrijving) als alle andere modellen. Vanwege de schone montage (geen risico’s op lekkage van olie) het gebruiksgemak, de zeer aantrekkelijke aanschafprijs en lage onderhoudskosten en het prachtige design is de A-6000 huislift een pareltje in uw huis. Een jaarlijkse liftkeuring (kostbaar) is niet nodig, een jaarlijks onderhoudscontract volstaat.

© 2019 Viking Liften – All rights reserved