Viking A-2000

De Viking A-2000 cabinelift creëert pure perfecte, dankzij een maatwerkontwerp dat precies past in zowel de ruimte als de stijl van het interieur. De hoogwaardige afwerking in mooie materialen, kleuren en met bijpassende accessoires maakt het een ware eyecatcher.

Bezoek showroom

De cabinelift is geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, bijvoorbeeld in woningen en appartementencomplexen. Tijdens een transformatie of andere verbouwing is het een praktische en compacte keuze, waarvoor slechts 2600mm aan vrije ruimte nodig is.

Het maximale hefvermogen van 400 kilogram is voldoende om de lift te gebruiken als personen- of goederenlift. Het lage energieverbruik en de lage onderhoudskosten maken de cabinelift een zowel voordelige als bijzonder duurzame keuze.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Met of zonder zelfdragende schacht
  • Ondiepe put: maximaal 120mm
  • Tot 400 kilogram hefvermogen
  • Geschikt als goederen- of personenlift
  • Maatwerk: naadloos te integreren in de omgeving

Maatwerk en keuze uit kleuren en materialen

De Viking A-2000 cabinelift leveren we natuurlijk netjes op maat, om die naadloos op te laten gaan in de rest van de omgeving. Bovendien heeft u de keuze uit diverse kleuren, materialen en accessoires die passen bij de rest van het interieur.

Cabinelift Viking A-2000 met automatische bediening

De cabinelift is geschikt voor automatische bediening, om daar op een heel comfortabele en gebruiksvriendelijke wijze gebruik van te maken. Het is een praktische keuze, waarvoor slechts 120mm aan putdiepte nodig is.

De Viking A-2000 is een praktische cabinelift voor thuis, voor in appartementencomplexen en in andere gebouwen en panden waarvoor u zoekt naar een lift. We monteren de liften in zowel nieuwbouw als bestaande bouw, net als bij transformaties en verbouwingen waarbij relatief weinig ruimte beschikbaar is.

Referenties

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.