VIKING A-2000XL

De Viking A-2000XL cabinelift is goed geschikt voor thuis, in appartementencomplexen en voor zorginstellingen. De flexibele maatvoering biedt mogelijkheden tot maximaal 1400 x 2200mm, zodat u er bijvoorbeeld gebruik van kunt maken als brancard- of beddenlift.

Bezoek showroom

Dankzij de hydraulische aandrijving van de Viking A-2000XL werkt de lift nagenoeg geruisloos.

We kunnen de Viking A-2000XL lift leveren met of zonder zelfdragende bouwkundige schacht. De putdiepte is maximaal 350mm, zodat u daar in veel verschillende omgevingen heel praktisch gebruik van kunt maken. Bovendien leveren we ook de lift netjes op maat, afgestemd op de toepassing en de ruimte die er beschikbaar is.

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Met of zonder zelfdragende schacht
  • Ondiepe put: maximaal 350mm
  • Tot 2.500 kilogram hefvermogen
  • Maatwerk: ook als brandcard- of beddenlift

Afwerking in RVS of luxe marmer

De Viking A-2000XL cabinelift kunnen we uitvoeren in bijvoorbeeld RVS of in luxe marmer. Verder heeft u de keuze uit een groot aantal standaardkleuren, waarmee we er graag voor zorgen dat de lift zo goed mogelijk opgaat in de rest van de omgeving.

Viking A-2000XL: lift met maximaal 2.500kg hefvermogen

De Viking A-2000XL cabinelift is geschikt voor een hefvermogen tot maximaal 2.500 kilogram. Dat betekent dat u er zorgeloos gebruik van kunt maken als bedden- of brancardlift, bijvoorbeeld in een zorginstelling.

Dankzij de automatische bediening is de Viking A-2000XL lift een bijzonder gebruiksvriendelijke en praktische keuze. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om de lift in de stijl af te werken die u zoekt. En gaat het u om specifieke afmetingen voor de cabinelift? Ook daarover denken we graag met u mee.

Referenties

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com