VIKING A-7000 FLEXI

De Viking A-7000 FLEXI is als platformlift geschikt voor thuis, winkels, appartementsgebouwen, scholen en zorginstellingen. De lift biedt allerlei mogelijkheden voor de maatvoering, dus is uitstekend geschikt voor zowel personen als goederen.

Bezoek showroom

De platformlift heeft een maximaal hefvermogen van 500 kilogram. Dat betekent dat we voor praktisch iedere situatie en uitdaging een passende oplossing kunnen vinden. Hierbij besteden we specifieke aandacht aan de kwaliteit, veiligheid en het design van de platformlift.

Met onze Viking A-7000 FLEXI bespaart u enorm op de operationele en onderhoudskosten, zodat u een voordelige keuze maakt. Uiteraard heeft de lift met platform energielabel A. Bovendien geldt er geen verplichting tot een jaarlijkse keuring en gebruikt de lift onze bewezen spindeltechnologie.

  • Geschikt als personen- en goederenlift
  • Standaard voorzien van sterke veiligheidsmaatregelen
  • Laagste onderhouds- en bedieningskosten
  • Compact (platform)liftsysteem
  • Lage aanschafkosten
  • Montage binnen 3 dagen

Met glazen panelen of in RAL-kleuren

De platformlift Viking A-7000 FLEXI is uitstekend geschikt voor thuis en in openbare gebouwen. Standaard leveren we de lift met een schacht met dichte panelen, beschikbaar in iedere gewenste RAL-kleur. Bovendien kunt u de panelen laten uitvoeren in glas. Dit creëert een transparante uitstraling, waarbij er veel meer licht doorheen zal schijnen. Het glas kunnen we zowel helder als getint uitvoeren.

Viking A-7000 FLEXI met zelfdragende schacht

De Viking A-7000 FLEXI heeft een zelfdragende schacht. Dit maakt de lift geschikt voor thuis en in openbare gebouwen. De knellijst voeren we standaard uit in geel, om hier extra aandacht voor te vragen bij het vervoer van goederen.

Uiteraard ontvangt u bij de platformlift een uitgebreide handleiding, waarin we precies uitleggen hoe u deze in gebruik kunt nemen. De handleiding hangt bovendien ook in de lift, om de veiligheid altijd optimaal te garanderen. De Viking A-7000 FLEXI is een professionele en voordelige lift, dankzij de zeer lage onderhoudskosten.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Arie

Nieuwsbrief

Arie Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com