VIKING A-9000

De Cabinelift A-9000 is origineel een platformlift, waarop we een cabine plaatsen. De lift is geschikt voor winkels, appartementengebouwen, scholen, zorginstellingen, wellness- en beautycenters.

Bezoek showroom

De lift met cabine is geschikt voor zowel personen als goederen tot maximaal 400 kilogram. Onze monteurs passen de lift volledig aan de specifieke situatie aan, waarmee we zowel de kwaliteit en veiligheid garanderen als meedenken over het design in de ruimte.

De cabinelift houdt de operationele en onderhoudskosten laag, bijvoorbeeld dankzij het energielabel A, onze bewezen spindeltechnologie en de vrijstelling voor de jaarlijkse keuring. Bovendien is de lift automatisch bedienbaar, dankzij de uitvoering met een cabine.

  • Geschikt als personen- en goederenlift
  • Laagste onderhouds- en bedieningskosten
  • Compact (platform)liftsysteem
  • Lage aanschafkosten
  • Montage binnen 3 dagen
  • Automatische bediening

Schacht in glas of iedere RAL-kleur

Onze Cabinelift A-9000 biedt diverse mogelijkheden tot maatwerk. Standaard leveren we de lift met dichte panelen. Het is mogelijk de lift uit te voeren met glazen panelen, voor een meer moderne en open look & feel. Het glas kunnen we zowel helder of getint uitvoeren. Dichte schachtpanelen kunnen we afwerken in iedere gewenste RAL-kleur.

Cabinelift op een platform

De cabinelift is eigenlijk een platformlift, waarop we een cabine hebben toegepast. Dat biedt een aantal belangrijke voordelen. Het maakt automatische bediening van de lift mogelijk, bijvoorbeeld in openbare ruimten. Bovendien kunnen we de lift realiseren zonder liftput en zonder dakopbouw.

We leveren dit type lift standaard in een zelfdragende schacht, waarmee we netjes voldoen aan de belangrijke vereisten voor plaatsing en installatie. Uiteraard vertellen we u graag meer over het benodigde onderhoud. Dit blijft tot een minimum beperkt, zodat de onderhoudskosten lager zijn dan met welke andere vergelijkbare lift dan ook.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Arie

Nieuwsbrief

Arie Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.