Aritco HomeLift Access

De Aritco HomeLift Access goed geschikt voor thuis, dankzij onze bewezen betrouwbare spindel- en moeraandrijving. Het voorkomt een machinekamer boven de lift en een diepe put eronder, zoals dat bij de traditionele techniek gebruikelijk is.

Bezoek showroom

Onze huislift plaatsen we zonder de typische bouwkundige schacht. Dat bespaar tijd, kosten en kostbare ruimte. Dat betekent dat u Aritco HomeLift Access kunt plaatsen op de plek waar u die wilt gebruiken, in plaats van te ver afgelegen om er echt praktisch voordeel van te hebben.

Dankzij de compacte afmetingen kunnen we de Aritco HomeLift Access plaatsen in praktisch iedere woning, zodat u daar zowel in nieuwbouw als in een bestaande woning goed gebruik van kunt maken.

  • Voordelig in aanschaf
  • In iedere RAL-kleur leverbaar
  • Geschikt als woonhuislift
  • Zeer compact: overal te plaatsen
  • Zeer snelle montage
  • Uitvoerbaar met saloondeuren

Voor de vereisten van een woonhuis

De Aritco HomeLift Access is een veilige en praktische lift voor thuis. We maken gebruik van de goed geteste en betrouwbaar gebleken spindel- en moeraandrijving. Het is een alternatief voor de machinekamer met een bouwkundige schacht. Dit bespaart kostbare ruimte en maakt onze liften zoals deze goed geschikt voor woonhuizen. We kunnen de lift zowel in nieuwbouw als bestaande bouw integreren.

Zeer compacte woonhuislift Aritco HomeLift Access

Onze woonhuislift “Aritco HomeLift Access” heeft een zeer compact formaat. Dat betekent dat we die in praktische iedere woning kunnen plaatsen. Er zijn nauwelijks bouwkundige voorzieningen nodig, waardoor we u de volledige vrijheid kunnen bieden als het gaat om de te kiezen locatie binnen de woning.

De Aritco HomeLift Access voor thuis is leverbaar in iedere RAL-kleur, waarmee u die eenvoudig afstemt op de rest van uw interieur. Bovendien kunnen we de lift leveren met saloondeuren, voor een stijlvolle entree van de lift die u naar boven en weer naar beneden brengt.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com