Aritco HomeLift Compact

De Aritco HomeLift Compact is onze smalste woonhuislift. Dat betekent dat u er bijna overal in huis gebruik van kunt maken. De lift is geschikt voor nieuwbouw en bestaande woningen, met maatwerk voor de ideale huiselijke omgeving.

Bezoek showroom

Het ontwerp, de maten en opties van onze woonhuislift “Aritco HomeLift Compact” zijn specifiek afgestemd op wensen voor thuis. Met minimale aanpassingen in de woning zorgen we voor een personenlift die volledig voorziet in de belangrijkste behoeften.

Dankzij minimaal 95% recyclebare materialen en bovendien het energielabel A is onze smalle woonhuislift een bijzonder duurzame keuze. Uiteraard dragen ook de zeer lage onderhouds- en bedieningskosten daaraan bij, om voordelig gebruik te maken van de lift voor thuis.

  • Smalste woonhuislift op de markt
  • Voordelig in aanschaf
  • In iedere RAL-kleur leverbaar
  • Geschikt als woonhuislift
  • Zeer snelle montage
  • Uitvoerbaar met saloondeuren

Zonder bouwkundige schacht

De Aritco HomeLift Compact plaatsen we zonder bouwkundige schacht. Er is geen traditionele machinekamer en diepe put eronder nodig, omdat de lift gebruik maakt van de bewezen spindel- en moeraandrijving. De technologie is speciaal ontwikkeld voor thuis, om daar op praktisch iedere locatie in en om het huis gebruik van te kunnen maken.

Aritco HomeLift Compact: de smalste huislift

De Aritco HomeLift Compact is de smalste lift voor thuis. Dit biedt mogelijkheden in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen, precies op de locatie waar u daar graag gebruik van wilt maken.

We hoeven weinig bouwkundige aanpassingen te doen, kunnen de woonhuislift daardoor snel monteren en kunnen die bovendien in iedere gewenste RAL-kleur leveren. En kiest u voor de bijbehorende saloondeuren? Het creëert een stijlvolle woonhuislift, die prachtig integreert met de rest van het interieur.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com