Aritco HomeLift

De Aritco HomeLift werd ontworpen door de gerenommeerde meubelontwerper Alexander Lervik. Zijn Zweedse design komt goed tot uiting in bijvoorbeeld het bijzondere bedieningspaneel. De traditionele drukknoppen zijn vervangen door een luxe draaiknop die zich gebruiksvriendelijk laat bedienen.

Bezoek showroom

Zowel het bedieningspaneel als de rest van de lift is op allerlei manieren te personaliseren en op maat te maken. Met de Aritco HomeLift voor thuis combineren we comfort met luxe, dankzij een lift die niet onderdoet voor de mooiste meubels en accessoires binnen uw interieur.

Dankzij de maatwerkmogelijkheden voor de afmetingen is de Aritco HomeLift geschikt voor 2 tot 5 personen. De smalle minimale afmetingen zorgen er bovendien voor dat we de lift kunnen plaatsen bij nieuwbouw, tijdens verbouwingen en in bestaande woningen.

  • Luxe woonhuislift
  • Stijlvol DesignLight
  • Compacte liftput: slechts 40mm
  • Standaard met glazen saloondeuren
  • Slanke glasprofielen: optimaal licht
  • Geschikt als personenlift

In allerlei kleuren en met stijlvol glas

De Aritco HomeLift kunnen we leveren in allerlei RAL-kleuren, met de vloer die u wenst en bovendien in helder of getint glas. Het resultaat is een lift die perfect aansluit op de rest van het interieur, helemaal volgens uw belangrijkste wensen en behoeften.

Aritco HomeLift: minimale onderhoudskosten

Het onderhoud van de Aritco HomeLift is voordelig en laagdrempelig. Bovendien installeert u eenvoudig een applicatie op uw smartphone, waarin u precies kunt zien of de lift nog in goede technische conditie is. Zodra de woonhuislift een onderhoudsbeurt nodig heeft krijgt u een notificatie. Ook wij krijgen die melding, zodat we een onderhoudsafspraak met u kunnen inplannen.

De Aritco HomeLift is de fijnste en mooiste keuze voor thuis. Stel de lift samen als het mooiste meubelstuk of een luxe accessoire. Maak er een decoratieve en opvallende verschijning van, in een unieke woning die dankzij de lift bovendien ultiem comfort biedt om naar boven en naar beneden te gaan.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.