Aritco PublicLift Access

Onze platformlift Aritco PublicLift Access is geschikt voor thuis, in winkels, appartementengebouwen, scholen en bijvoorbeeld zorginstellingen. Bovendien leveren we de liften aan wellness- en beautycenters, net als aan andere zakelijke en particuliere klanten.

Bezoek showroom

De Aritco PublicLift Access lift is geschikt voor zowel personen- als goederenvervoer, met een maximaal hefvermogen tot 500 kilogram. Dankzij de diverse mogelijkheden voor de maatvoering vinden we in iedere situatie een passende oplossing.

De platformlift heeft het energielabel A, gebruikt onze bewezen spindeltechnologie en is vrij van een jaarlijkse verplichte keuring. Dat betekent dat de operationele en onderhoudskosten tot een minimum beperkt blijven, om er voordelig gebruik van te maken.

Platformlift voor thuis en in openbare gebouwen
Aritco PublicLift Access passen we toe bij klanten thuis, net als in winkels, op zakelijke adressen en in openbare gebouwen. Bij de lift leveren we een duidelijke handleiding, die bovendien in de platformlift zelf geplaatst wordt. Op die manier is altijd duidelijk hoe de lift bediend moet worden, voor een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing.

De mogelijkheden voor maatwerk garanderen een ideale oplossing met onze Aritco PublicLift Access. Dankzij de snelle montage daarvan kunt u daar bovendien al binnen enkele dagen gebruik van maken.

  • Zowel binnen als buiten te plaatsen
  • Geschikt als personen- en goederenlift
  • Laagste onderhouds- en bedieningskosten
  • Compact (platform)liftsysteem
  • Lage aanschafkosten
  • Montage binnen 3 dagen

Referenties

Wil je meer informatie? Neem contact op met Arie

Nieuwsbrief

Arie Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com