De Viking Cosy 2000 woonhuislift is een luxe, praktische en bijzonder gebruiksvriendelijke keuze. De lift heeft een maximaal hefvermogen van 400 kilogram en is daardoor goed geschikt voor het vervoer van personen.

Bezoek showroom

De lift voor woonhuizen, hotels en andere gebouwen heeft een put nodig van maar 120mm, zodat we deze zonder grote bouwkundige ingrepen kunnen plaatsen. Bovendien kunnen we de lift plaatsen in een schacht die maar 68cm breed hoeft te zijn, zodat u daar praktisch overal gebruik van kunt maken.

Dankzij de automatische bediening van de Viking Cosy 2000 luxe woonhuislift kunt u er op een heel gebruiksvriendelijke manier gebruik van maken. Met het stijlvolle design zorgen we ervoor dat de lift perfect past in de rest van het interieur.

  • Luxe woonhuislift
  • Stijlvol design
  • Geschikt als personenlift
  • Zonder liftput te plaatsen
  • Automatische bediening
  • Maatwerk mogelijk

Designlift: luxe materialen en mooie kleuren

De Viking Cosy 2000 woonhuislift heeft een luxe uitstraling, dankzij de gebruikte materialen en met de verschillende mooie kleuren. Stem ze af op de rest van het interieur, voor een lift die daar naadloos in opgaat. Benut het volledige potentieel van de woning of de rest van het pand, dankzij een lift met het futuristische ontwerp van een luxe smartphone.

Viking Cosy 2000 cabinelift

De Viking Cosy 2000 cabinelift is een ware eyecatcher binnen het interieur, bijvoorbeeld dankzij het speciaal gewezen materiaal en de luxe verlichting. De materialen en kleuren dragen bij aan een stijlvol geheel, waar u op een heel gebruiksvriendelijke manier gebruik van kunt maken.

De plaatsing en montage voeren we vlot en vakkundig uit, zonder grote bouwkundige ingrepen te hoeven doen. Er is geen liftput voor nodig, waardoor we de maatwerk woonhuislift met luxe uitstraling in praktisch iedere woning kunnen plaatsen.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws