DESIGNLIFTEN

De designlift voor thuis is veel meer dan het vervoer van de ene naar de andere verdieping. Het gaat om een meubelstuk en een accessoire dat naadloos opgaat in de rest van het zorgvuldig vormgegeven interieur.

Bezoek showroom

Ons assortiment design huisliften

Maatwerk luxe designliften voor thuis

Onze designliften voor thuis bieden tal van mogelijkheden voor maatwerk. Dus zoekt u naar specifieke (compacte) afmetingen of bent u benieuwd naar de materialen voor de afwerking? In tal van RAL-kleuren en met helder of getint glas zorgen we voor de lift waar u naar zoekt. Met luxe saloondeuren en andere accessoires, helemaal afgestemd op het design dat u voor ogen heeft.

Ervaar een gevoel van luxe, met een design personenlift op basis van de beste bouwkwaliteit. Wij combineren Zweeds en Italiaans design met compacte oplossingen, waarvoor we nauwelijks bouwkundige aanpassingen hoeven te doen. Dat maakt de design huisliften geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen.

  • Ontwerp, afmetingen en opties op maat
  • Geschikt als personenlift
  • Compact liftsysteem
  • Kleinste huisliften op de markt
  • Stijlvol design
  • Award-winning huisliften

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com