HORECALIFT ISO

Onze Horecalift ISO voldoet aan alle regelgeving en voorschriften voor de horeca. Het is een goederenlift voor restaurants, hotels, magazijnen en voor thuis. De Duitse oorsprong van de liften garandeert de beste kwaliteit. De mogelijkheden tot maatwerk maken de lift zelfs geschikt om rolcontainers en pallets te vervoeren, afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van wilt maken.

Bezoek showroom

Horeca- en goederenlift

De Horecalift ISO is inzetbaar als goederenlift en maakt nauwelijks geluid. Dit maakt de lift goed geschikt in stille (horeca)omgevingen. De bediening is eenvoudig, wat de lift een gebruiksvriendelijke keuze maakt. Dankzij de verzinkte uitvoering van onze lift is deze corrosiewerend, om slijtage te voorkomen.

Uiteraard voldoet de horecalift aan alle belangrijke wetgeving en strikte eisen. U kunt de lift gebruiken om goederen te vervoeren op rolcontainers en pallets, net als op tal van andere manieren. De lift is bijzonder flexibel inzetbaar, altijd volgens de regelgeving die daarvoor geldt.

We maken de goederen- en horecalift altijd volledig op maat, zodat we deze in vrijwel iedere situatie kunnen monteren. Het resultaat is een lift voor de horeca die voldoet aan alle belangrijke eisen. Ondertussen zorgen we voor een praktische oplossing die slechts vraagt om een beperkte investering.

  • Gebruiksvriendelijk: makkelijk te bedienen
  • Snelheid instellen: 0,25 tot 0,4 meter per seconde
  • Geringe geluidsproductie
  • Tal van mogelijkheden tot maatwerk
  • Lage aanschaf- en onderhoudskosten
  • Verzinkt, dus corrosiewerend
  • Diverse designs en kleuren mogelijk
  • Te bekijken bij ons in de showroom

Korte levertijd: snel gemonteerd

Heeft u de lift snel nodig of wilt u een bestaand model vervangen en daar zo min mogelijk oponthoud door ervaren? Onze monteurs bereiden de werkzaamheden tot in detail voor. Dat betekent dat we de horecalift vaak al binnen 2 dagen kunnen realiseren. U kunt er meteen gebruik van maken, dankzij de gebruiksvriendelijke opzet en eenvoudige bediening daarvan.

Bent u benieuwd of de horecalift in uw restaurant, magazijn of hotel een geschikte keuze is? Stel ons uw vragen of vertel ons meer over de locatie en situatie. Onze monteurs denken graag met u mee, ook als het een lastige uitdaging blijkt en er maatwerk nodig is.

Referenties

Wil je meer informatie? Neem contact op met Arie

Nieuwsbrief

Arie Hotting

Downloads

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.