Vul het contactformulier in om een videoafspraak te maken. Wij kunnen liften doormiddel van beeld tonen.

Ontdek

Over Viking Liften

Waarom Viking Liften?

Onze liften worden met een onverzettelijke betrokkenheid in onze fabriek in Zweden gemaakt en voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitseisen.

De aanwezige langdurige ervaring (vanaf 1995 aanwezig in de industrie en inmiddels wereldwijd marktleider) en de enorme technische know-how zorgen structureel voor innovatie, zonder geweld te doen aan de effectieve en functionele eenvoud van het installeren van onze liften.

Door de jaren heen hebben we een uitstekende samenwerking opgebouwd met architecten, aannemers, project ontwikkelaars en vanzelfsprekend de eindgebruiker. Dit heeft er toe geleid dat wij waardevolle informatie hebben verzameld die direct gebruikt wordt in bestaande en nieuwe liftoplossingen. 

Onze Visie

Wij zijn continu in ontwikkeling om liften tot een natuurlijk onderdeel van het menselijk leven te maken, zowel in woningen als publieke gebouwen.

De filosofie van onze fabrikant

Wij hebben een zeer duidelijke filosofie waarbij ieder aspect met betrekking tot productie en iedere andere activiteit omhelsd wordt. Wij werken volgens de volgende visie en kernwaarden.

Eenvoud

We geloven in het eenvoudig houden van zaken en streven naar uitstekende samenwerkingsverbanden met onze partners. Alles wat u moet weten over onze producten, montage en alle overige zaken moeten vanzelfsprekend eenvoudig te begrijpen zijn.

Kwaliteit

Wij zijn overtuigd dat hoge kwaliteit resulteert in tevreden klanten en samenwerkingspartners. Kwaliteit staat bij ons voor producten die duurzaam en betrouwbaar functioneren, jaar in jaar uit.

Innovatie

Wij vertrouwen erop dat structurele innovatie resulteert in verbetering en daardoor leidt tot lange termijn succes en continuïteit. Innovatie is deel van onze mentaliteit en cultuur, wij testen voortdurend nieuwe ideeën waardoor ons perspectief iedere keer vernieuwd én onze producten altijd weer beter, simpeler en meer efficiënt gemaakt worden.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Neem gerust contact op

© 2019 Viking Liften – All rights reserved