Over ons

OVER VIKING LIFTEN

Onze liften blinken uit in elegantie én functionaliteit. Daar waar design en techniek samenkomen creëren we toegankelijkheid, comfort en een gebruiksvriendelijke oplossing voor thuis, in de horeca, een zakelijke omgeving en bijvoorbeeld een zorginstelling.

De liften worden ontworpen in Zweden en Italië en voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitseisen. We plaatsen liften in zelfdragende schachten, met minimale putdieptes of zelfs helemaal zonder put op basis van de bewezen spindeltechnologie.

Innovatie en eenvoud

Onze jarenlange ervaring en enorme technische knowhow vormen de basis voor innovatie en de focus op eenvoud. We ontwikkelen nieuwe oplossingen en bieden maatwerk, zonder voorbij te gaan aan de belangrijke uitgangspunten voor een eenvoudige installatie en lage operatie- en onderhoudskosten.

Voor het ontwerp, de integratie en plaatsing van onze woonhuis-, goederen- en personenliften werken we samen met architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en natuurlijk de eindgebruiker. Samen met hen plaatsen we liften in bestaande en nieuwe woningen en panden, altijd op basis van de belangrijkste wensen en behoeften.

Grootste liftshowroom van Nederland

We beschikken bij Viking Liften over de grootste showroom met liften van Nederland. Dankzij 4 verschillende liften kunnen we u de diverse technieken en mogelijkheden volledig in de praktijk laten zien.

Bovendien gebruiken we de showroom om nieuwe toepassingen en oplossingen uitgebreid te testen, zowel technisch als met de eindgebruiker. Het resultaat is een stijlvol en praktisch design, dat gebruiksvriendelijk werkt en technisch aan alle belangrijke eisen voldoet.

  • Passie voor design en techniek
  • Zweeds en Italiaans ontwerp
  • Samenwerkingen met architecten, bouwbedrijven en projectontwikkelaars
  • Hoogste klanttevredenheid dankzij klantgerichtheid
  • Grootste showroom in Nederland: 4 liften

Wil je meer informatie? Neem contact op met Arie

Nieuwsbrief

Arie Hotting

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com