Over ons

Over Viking Liften

Onze visie is altijd geweest om liften te ontwikkelen die zowel uitblinken in elegantie als in functionaliteit en tevens alle normen voor toegankelijkheid in ruime zin overtreffen.

Viking liften worden met een passie voor design en techniek in onze fabrieken in Zweden en Italiƫ gemaakt en voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitseisen.

De aanwezige langdurige ervaring en de enorme technische knowhow zorgen structureel voor innovatie, zonder concessies te doen aan de effectieve en functionele eenvoud van het installeren van onze liften.

Door de jaren heen hebben we een uitstekende samenwerking opgebouwd met architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en vanzelfsprekend de eindgebruiker. Dit heeft er toe geleid dat wij waardevolle informatie hebben verzameld die direct gebruikt wordt in bestaande en nieuwe liftoplossingen.

Door onze focus op klantgerichtheid en klanttevredenheid zijn wij al jaren zeer succesvol actief in de liftenbranche en met ons Viking team werken we keihard om onze klanten dag in dag uit te blijven verwonderen.

Ook hebben wij de grootste showroom van Nederland met maar liefst vier liften daarin opgesteld. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles van tevoren uitgebreid te testen is door de eindgebruiker.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Arie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arie Hotting

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.