Vul het contactformulier in om een videoafspraak te maken. Wij kunnen liften doormiddel van beeld tonen.

De Viking platformlift

Voor iedere omgeving een passende oplossing

A-7000 Platformlift

Dé ideale lift voor de publieke markt

De A-7000 Platformlift wordt onder andere toegepast in winkels appartementsgebouwen, scholen, zorginstellingen, wellness- en beautycenters. Door de vele mogelijkheden in de maatvoering is de A-7000 platformlift uitermate geschikt voor zowel personen als goederen (tot 500 kilo hefvermogen) Voor iedere omgeving is een passende oplossing waarbij kwaliteit, veiligheid en design gewaarborgd is. De A-7000 platformlift staat bekend om zijn zeer lage operatione- en onderhoudskosten.

Ook de de A-7000 platformlift heeft logischerwijs het energielabel A, dezelfde bewezen spindeltechnologie en geen verplichting tot een jaarlijkse keuring.

A-9000 Platformlift

Platformlift met cabine

De A-9000 platformlift is dé cabinelift voor de publieke markt. Voor het ultieme lift gevoel is de A-9000 platformlift de juiste keuze. Vanwege de aanwezigheid van een “afgesloten” cabine wordt deze lift in werking gezet door middel van een automatische “one touch” knop (Tussen de etages door hoeft de startknop niet ingedrukt gehouden te worden). Alle voordelen van de A-7000 zijn vanzelfsprekend ook van toepassing op de A-9000.

© 2019 Viking Liften – All rights reserved