A-2000 in appartementencomplex Ede

Soort lift Cabineliften
Branche Appartementen
Plaats Ede
Gerealiseerd 2018

A-2000 in appartementencomplex Ede

Onlangs hebben we de installatie van de A-2000 cabinelift voltooid in een appartementencomplex van onze gewaardeerde klant. De aannemer heeft een bouwkundige schacht gemaakt waarin de lift met succes is gemonteerd. Hierdoor is het gebouw nu volledig rolstoeltoegankelijk, waardoor bewoners en bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren.

De A-2000 cabinelift biedt een naadloze verticale mobiliteit in het complex. Met de lift die start in de parkeerkelder en reikt tot de derde verdieping, kunnen bewoners genieten van het gemak van moeiteloos verplaatsen. Bovendien heeft de lift de mogelijkheid om uit te breiden tot maar liefst zes verdiepingen, voor toekomstige behoeften.

Om het comfort en de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, is er gekozen voor een niveau-indicator op elke verdieping en binnen de lift zelf. Deze indicator geeft duidelijk aan op welke verdieping de lift zich bevindt, waardoor een soepele en intuïtieve ervaring wordt geboden aan alle gebruikers.

De A-2000 cabinelift is ontworpen en uitgevoerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek, biedt de lift een veilige, comfortabele en betrouwbare reis voor iedereen die ervan gebruikmaakt.

Dankzij de installatie van de A-2000 cabinelift in dit appartementencomplex hebben we de toegankelijkheid aanzienlijk verbeterd en het dagelijks leven van bewoners verrijkt. We zijn trots op het succes van dit project en zijn ervan overtuigd dat het een positieve impact zal hebben op het welzijn en de tevredenheid van de bewoners.

  • Standaard RVS-Look afwerking
  • Automatische bediening
  • Cabine lift zonder put

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.