A-2000 in woonboerderij

Soort lift A-2000
Branche Particulier
Plaats Nuth
Gerealiseerd 2019

A-2000 in woonboerderij

In deze prachtig gerestaureerde woonboerderij hebben wij met trots de lift mogen plaatsen. Onze opdrachtgever, die zich belangeloos inzet als mantelzorger voor zijn dierbare familieleden, wilde ervoor zorgen dat het gebouw voor iedereen toegankelijk werd, ook voor rolstoelgebruikers.

Met oog voor detail en functionaliteit hebben we de lift zo ontworpen dat deze perfect past bij de stijl en uitstraling van de woning. Bij het samenstellen van de afwerkingen hebben we zelfs dezelfde kleur gebruikt als die op de muren is toegepast, waardoor de lift naadloos opgaat in het interieur.

Deze aanpassing heeft niet alleen gezorgd voor een verbeterde mobiliteit in het gebouw, maar ook voor een gevoel van harmonie en eenheid. De lift biedt nu een veilige en comfortabele manier om de verschillende verdiepingen te bereiken, zonder concessies te doen aan de esthetiek van de woonboerderij.

We zijn dankbaar dat we hebben kunnen bijdragen aan dit bijzondere project en het mogelijk maken van een inclusieve woonomgeving voor de hele familie. Het resultaat is een prachtige combinatie van functionaliteit en design, waarbij de lift naadloos geïntegreerd is in de karakteristieke woning.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com