A-2000 Leer in Utrecht

Soort lift A-2000
Branche Particulier
Plaats Utrecht
Gerealiseerd 2023

A-2000 Leer in Utrecht

In Utrecht heeft Viking Liften met trots het project van de Automatisch te bedienen cabine lift A-2000 uitgevoerd. Dit project werd volledig verzorgd door de eigen ervaren monteurs van Viking Liften, wat bijdroeg aan een vlotte en professionele installatie.

Een opvallend kenmerk van deze lift is het gebruik van hoogwaardig leer dat perfect matcht bij de trap in het interieur. Het leer, geleverd en gemonteerd door Alphenberg leer, voegt een luxe en stijlvolle touch toe aan de cabine van de lift. Dit maakt de lift niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk en in lijn met het overkoepelende interieurontwerp.

De A-2000 lift heeft een capaciteit van 500 kg en biedt toegang vanuit twee zijden. Hierdoor kunnen mensen gemakkelijk de lift in- en uitstappen, wat de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Het project in Utrecht toont de toewijding van Viking Liften aan vakmanschap en klanttevredenheid. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de inzet van ervaren monteurs heeft Viking Liften een lift gecreëerd die niet alleen voldoet aan functionele behoeften, maar ook bijdraagt aan de esthetiek en het comfort van de ruimte.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com