A-2000 Woning in Vught

Soort lift A-2000
Branche Particulier
Plaats Vught
Gerealiseerd 2022

A-2000 in Vught

De A-2000 Cabinelift van Viking Liften is een van onze meest populaire modellen, en we zijn trots om te kunnen zeggen dat we deze lift recentelijk hebben geïnstalleerd in een woning in Vught. Deze automatische lift met een put van 120 mm is uitgerust met een aantal geweldige functies die het reizen tussen verdiepingen eenvoudiger en efficiënter maken.

Een van de unieke kenmerken van deze lift is de granieten vloer, die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. Dit past perfect bij de prachtige houten muur, waardoor de lift een elegante uitstraling heeft die naadloos opgaat in het interieur van de woning.

De A-2000 Cabinelift biedt niet alleen een soepele en comfortabele rit tussen verdiepingen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan de woning. En het beste van alles is dat deze lift zeer veilig en betrouwbaar is, met geavanceerde veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat de passagiers altijd in goede handen zijn.

Bij Viking Liften streven we er altijd naar om onze klanten te voorzien van de beste producten en diensten op de markt, en we zijn er trots op dat we deze prachtige A-2000 Cabinelift hebben kunnen leveren en installeren in de woning in Vught. We hopen dat de bewoners jarenlang plezier zullen hebben van deze lift en dat ze erop kunnen vertrouwen dat het een veilige en betrouwbare manier is om zich te verplaatsen tussen verdiepingen.

  • Hydraulische lift
  • Automatische lift
  • Schuifdeuren in kleur naar keuze
  • Kleine put van 12cm

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.