Aritco HomeLift Compact in Harderwijk

Soort lift Huisliften
Branche Particulier
Plaats Harderwijk
Gerealiseerd 2018

Aritco HomeLift Compact in Harderwijk

Viking Liften heeft in Harderwijk, op steenworp afstand van het Dolfinarium, een indrukwekkende lift geïnstalleerd. Het betreft het model Aritco HomeLift Compact, een zwarte lift met een elegante glazen schacht. Deze lift is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch pronkstuk in het gebouw.

Een bijzonder kenmerk van deze lift is de mogelijkheid om vanaf verschillende zijdes toegang te krijgen. Dit vergroot de flexibiliteit en maakt het gebruiksgemak voor de gebruikers nog groter. Met een hefvermogen van 250 kg is deze lift perfect geschikt voor diverse toepassingen.

Deze specifieke lift bedient maar liefst drie verdiepingen, waardoor het de bewoners of bezoekers in staat stelt om moeiteloos te reizen tussen verschillende niveaus van het gebouw. Of het nu gaat om het transport van zware goederen of het vergemakkelijken van de mobiliteit van mensen, de Aritco HomeLift Compact biedt een betrouwbare en veilige oplossing.

De locatie van de lift in Harderwijk, dicht bij het Dolfinarium, maakt het extra bijzonder. Het biedt niet alleen gemak voor de gebruikers, maar voegt ook een vleugje elegantie en moderne technologie toe aan de omgeving.

Viking Liften is trots op het succesvol afronden van dit project en de tevredenheid van de klant. Het getuigt van hun vakmanschap en toewijding om hoogwaardige liften te leveren die aan de specifieke behoeften van elke klant voldoen.

  • Ontwerp, afmetingen en opties op maat gemaakt
  • Voorzien van saloondeuren
  • Toegepast met rookglas
  • Toegepast met glazen schachtpanelen

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com