Aritco HomeLift Woning Harderwijk

Soort lift Design huisliften
Branche Particulier
Plaats Harderwijk
Gerealiseerd 2017

Aritco HomeLift Woning Harderwijk

De Aritco HomeLift is op prachtige wijze geïntegreerd in een luxe villa, gelegen aan het water. Deze op maat gemaakte lift is ontworpen om de opdrachtgever vanuit de parkeerkelder naar de bovenliggende woonkamer te brengen. Het design van de lift was van groot belang, aangezien deze zich midden in de woonkamer bevindt. Daarom is gekozen voor het grootste model, de S15, om een indrukwekkende aanwezigheid te creëren.

De keuze voor de Aritco HomeLift S15 is perfect voor het vervoeren van koffers en boodschappen, omdat het formaat ruimte biedt voor deze dagelijkse benodigdheden. De lift biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een esthetisch aspect. Met de DesignWall Diagonal en speciale designverlichting is er extra aandacht besteed aan de visuele aantrekkingskracht van de lift. Deze elementen dragen bij aan de algehele luxe uitstraling van de woonruimte.

De Aritco HomeLift heeft zich bewezen als een betrouwbare en stijlvolle keuze voor deze opdrachtgever. De naadloze integratie in de villa en de aandacht voor design en functionaliteit hebben geresulteerd in een lift van hoogwaardige kwaliteit. De opdrachtgever kan nu genieten van het gemak en de luxe van een eigen lift, terwijl de lift tegelijkertijd een prachtige toevoeging vormt aan het interieur van de woonkamer. Met de Aritco HomeLift wordt het verplaatsen tussen verschillende verdiepingen een plezierige ervaring in deze adembenemende villa aan het water.

  • Ontwerp, afmetingen en opties op maat gemaakt
  • DesignLight met geavanceerde verlichting
  • Uitgerust met ons SmartSafety-systeem

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.