Aritco HomeLift Access Schuur Bodegraven

Soort lift Aritco HomeLift Access
Branche Particulier
Plaats Bodegraven
Gerealiseerd 2019

Aritco HomeLift Access Schuur Bodegraven

Viking Liften is trots op de installatie van een op maat gemaakte Aritco HomeLift Access in Bodegraven. Het team van eigen monteurs van Viking Liften heeft de lift geïnstalleerd en afgewerkt in de Ral-kleur 9005, maar elke Ral-kleur is mogelijk waardoor de klant volledig vrij was in zijn keuze.

Deze lift heeft een gewichtscapaciteit van maximaal 250 kg en is uitgevoerd met een halfhoge deur van 1100 mm hoog, zodat de lift perfect past onder de schuine kap van het gebouw. Met een snelheid van 0,15 meter per seconde biedt de Aritco HomeLift Access een veilige en comfortabele manier om tussen verdiepingen te reizen.

De op maat gemaakte lift is ontworpen om volledig te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant. Dankzij het vakmanschap en de flexibiliteit van Viking Liften, kan de lift in vrijwel elke omgeving worden geïnstalleerd en kan deze worden afgestemd op de individuele wensen van de klant.

We zijn ervan overtuigd dat deze lift nog vele jaren zal bijdragen aan de toegankelijkheid en het comfort van het gebouw in Bodegraven.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.