Aritco HomeLift Villa Hondsberg

Soort lift Aritco HomeLift
Branche Particulier
Plaats Hondsberg
Gerealiseerd 2021

Aritco HomeLift villa Hondsberg

Viking Liften is trots om het recente project van het installeren van een Aritco homelift in een particuliere villa te hebben voltooid. Deze specifieke homelift is ontworpen om een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek te bieden, en het is altijd een genot om te zien hoe goed deze lift past bij de stijl van het huis.

Het ontwerp van de villa is gemaakt door Bob Manders Architecture en we willen graag onze oprechte dank uitspreken aan de architect voor zijn expertise en professionaliteit tijdens het hele project. De samenwerking met zijn team was vlekkeloos en we konden ons geen betere partner wensen.

Met de Aritco homelift kunnen de bewoners van de villa nu gemakkelijk toegang krijgen tot alle verdiepingen van hun huis, terwijl ze tegelijkertijd kunnen genieten van een prachtig uitzicht vanuit de liftcabine. We zijn er trots op om deze lift te hebben geïnstalleerd en hopen dat de bewoners er nog vele jaren van zullen genieten.

Nogmaals dank aan Bob Manders Architecture voor het vertrouwen in ons en voor het samenwerken om dit project tot een succes te maken.

  • Luxe woonhuislift
  • Stijlvol DesignLight
  • Compacte liftput: slechts 40mm
  • Standaard met glazen saloondeuren
  • Geschikt als personenlift

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.