Aritco PublicLift Acces in Ede

Soort lift Aritco PublicLift Access
Branche Winkels
Plaats Ede
Gerealiseerd 2020

Aritco PublicLift Acces Autobedrijf Braber

Autobedrijf Braber in Ede heeft onlangs een lift geïnstalleerd om de showroom toegankelijk te maken voor iedereen. De lift is uitgevoerd met een volledig glazen schacht, waardoor het een opvallende en moderne toevoeging is aan de showroom. Bovendien is er een klapstoeltje geïnstalleerd in de lift, wat extra comfort en gemak biedt voor mensen die de lift gebruiken.

De lift maakt de showroom van Autobedrijf Braber volledig toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of mobiliteitsbeperkingen. Dit is niet alleen een belangrijke toevoeging voor klanten die de showroom bezoeken, maar ook voor medewerkers die gemakkelijker tussen de verschillende verdiepingen van de showroom kunnen bewegen.

Door de volledig glazen schacht heeft de lift een moderne en elegante uitstraling die perfect past bij de uitstraling van de showroom. De toevoeging van het klapstoeltje in de lift zorgt voor extra comfort en functionaliteit. Het project bij Autobedrijf Braber toont aan hoe een lift een belangrijke rol kan spelen bij het creëren van een toegankelijke en comfortabele werkomgeving voor zowel klanten als medewerkers.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.