Aritco PublicLift Access Alutotaal

Soort lift Aritco PublicLift Access
Branche Winkels
Plaats Ede
Gerealiseerd 2020

Aritco PublicLift Access Alutotaal

Viking Liften heeft onlangs een Aritco Public Acces lift geïnstalleerd in de showroom van Alutotaal in Ede. Het project was uniek vanwege de zelfdragende glazen liftschacht waardoor de lift tussen de trap geplaatst kon worden. Dit zorgde voor een mooie, ruimtelijke uitstraling in de showroom. De installatie van de lift is door de eigen monteurs van Viking Liften in slechts 2 dagen afgerond, wat door Alutotaal als super snel werd ervaren.

De Aritco Public Acces lift is ontworpen voor openbare gebouwen, kantoren en winkels en biedt veel mogelijkheden voor maatwerk. Zo kan de lift worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant, bijvoorbeeld door het toevoegen van eigen kleuren, materialen en afwerkingen. De lift is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook een hoog niveau van comfort en gebruiksgemak.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com