Aritco PublicLift Access Welsum

Soort lift Platformliften
Branche Particulier
Plaats Welsum
Gerealiseerd 2020

Aritco PublicLift Access

Viking Liften heeft in Welsum een Aritco Public Acces lift geplaatst, die speciaal ontworpen is om buiten te worden geïnstalleerd. De lift is uitgevoerd met een glazen schacht en biedt een veilige en comfortabele manier van transport tussen de verschillende verdiepingen.

De Aritco Public Acces lift is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van openbare gebouwen en publieke ruimtes. Het compacte formaat van de lift, samen met de stille werking en de elegante uitstraling, maken het een perfecte keuze voor projecten waar de ruimte beperkt is.

De lift is buiten geplaatst, waardoor er bij het ontwerp rekening gehouden moest worden met de weersomstandigheden en andere externe factoren. Bij Viking Liften is het mogelijk om verschillende buitenliften te installeren, die ontworpen zijn om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en omgevingsfactoren.

Het project in Welsum laat zien dat Viking Liften een betrouwbare partner is als het gaat om het ontwerpen, installeren en onderhouden van buitenliften. De Aritco Public Acces lift is een perfecte oplossing voor openbare gebouwen en publieke ruimtes, waar veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.