Aritco HomeLift Access Bungalow

Soort lift Platformliften
Branche Particulier
Plaats Nuenen
Gerealiseerd 2020

Aritco HomeLift Access

Viking Liften heeft in Nuenen een Aritco HomeLift Acces geïnstalleerd in een bungalow, waardoor de bewoonster nu voor altijd in haar nieuwe woning kan blijven wonen. De bewoonster is afhankelijk van haar rolstoel en de installatie van de lift biedt nu de mogelijkheid om op een veilige en gemakkelijke manier tussen de verschillende verdiepingen te reizen.

De liftschacht is volledig van glas en er is gekozen voor getint glas, waardoor het een moderne en elegante uitstraling heeft. Bij Viking Liften is het mogelijk om de glazen liftschacht aan te passen aan de specifieke wensen van de klant, waarbij verschillende hoogtes en kleuren van glas beschikbaar zijn.

De Aritco HomeLift Acces is speciaal ontworpen om een veilige en comfortabele manier van transport tussen de verschillende verdiepingen te bieden, zonder dat er grote bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Het compacte formaat en de stille werking van de lift maken het een perfecte keuze voor huizen en bungalows waar de ruimte beperkt is.

Viking Liften heeft met dit project laten zien dat ze niet alleen deskundig zijn in het installeren van liften, maar ook de wensen en behoeften van de klant begrijpen. Het installeren van de Aritco HomeLift Acces heeft ervoor gezorgd dat de bewoonster van de bungalow nu de vrijheid heeft om gemakkelijk en veilig tussen de verschillende verdiepingen te reizen, waardoor ze kan blijven genieten van haar nieuwe huis.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.