COSY-2000 in Nuland

Soort lift Cosy 2000
Branche Winkels
Plaats Nulands
Gerealiseerd 2020

COSY-2000 in Nuland

Coremans Bouw, Interieur & Styling heeft onlangs een Cosy 2000 lift toegepast in hun eigen showroom in Nuland. De lift is voorzien van schuifdeuren in het zwart en heeft een speciale binnenafwerking die gebaseerd is op de iPhone. Dit zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past bij het interieur van de showroom.

De Cosy 2000 lift is een compacte en ruimtebesparende lift die geschikt is voor installatie in zowel nieuwbouw- als bestaande woningen. Door de toepassing in de eigen showroom kan Coremans Bouw, Interieur & Styling nu hun klanten laten zien hoe een lift op een stijlvolle manier in een interieur geïntegreerd kan worden.

De zwarte schuifdeuren en de iPhone-geïnspireerde binnenafwerking zorgen voor een uniek en eigentijds uiterlijk. De lift is niet alleen functioneel, maar is nu ook een stijlvol element in de showroom van Coremans Bouw, Interieur & Styling. Het project laat zien hoe een goed doordachte liftinstallatie een toegevoegde waarde kan zijn voor een interieur en hoe deze perfect kan worden geïntegreerd in de rest van het ontwerp.

  • Automatische lift
  • Italiaans design
  • geïnspireerd op de Iphone
  • te realiseren met een minimale liftput van 120mm

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.