Aritco HomeLift bekend van RTL4

Soort lift Design huisliften
Branche Particulier
Plaats Purmerend
Gerealiseerd 2018

Aritco HomeLift bekend van RTL4

De Aritco HomeLift, geplaatst door Viking Liften, is een prachtige toevoeging aan het grachtenpand van de familie Hermes. Met een hefvermogen van 400 kg biedt deze lift niet alleen functionaliteit, maar ook een opvallend oriental design wall, waardoor het een uniek element in het interieur is.

Deze lift heeft onlangs veel aandacht gekregen in het televisieprogramma “Van Woonvilla naar Droomvilla”, waarin de transformatie van het pand van de familie Hermes werd gevolgd. De lift speelde een prominente rol in de aflevering, waarbij de moderne uitstraling perfect aansloot bij de stijlvolle renovatie van het grachtenpand.

De Aritco HomeLift biedt niet alleen gemak en toegankelijkheid voor de familie Hermes, maar draagt ook bij aan de esthetiek van de ruimte. Het ontwerp van de lift is zorgvuldig gekozen en vormt een prachtige aanvulling op het interieur. De combinatie van functionaliteit en stijl maakt deze lift echt een blikvanger in het huis.

De installatie van de lift door Viking Liften was professioneel en efficiënt, en de familie Hermes is zeer tevreden met het resultaat. De lift voldoet volledig aan hun verwachtingen en biedt hen een comfortabele en luxe manier om zich door het pand te verplaatsen.

Al met al is de Aritco HomeLift met oriental design wall een fantastische keuze gebleken voor de familie Hermes. Het combineert moeiteloos functionaliteit, elegantie en stijl, en draagt bij aan de algehele uitstraling van het grachtenpand. Het is een investering die de familie Hermes zeker waardeert en die hun levensstijl aanzienlijk heeft verbeterd.

  • DesignWall Orientalic
  • Toegepast met getint glas
  • Toegepast met saloon deuren

Wil je meer informatie? Neem contact op met Nick

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com