Aritco HomeLift Haven Harderwijk

Soort lift Design huisliften
Branche Winkels
Plaats Harderwijk
Gerealiseerd 2022

Aritco HomeLift

Viking Liften is verheugd om de voltooiing aan te kondigen van ons nieuwste project: de installatie van een Aritco HomeLift met saloondeuren in de haven van Harderwijk. Deze prachtige lift is afgewerkt met een unieke print die door de klant is aangeleverd. Het gaat hier om een foto uit het archief van de gemeente Harderwijk, waardoor de lift niet alleen functioneel is, maar ook een prachtig stukje nostalgie vertegenwoordigt.

De Aritco HomeLift is een bijzonder product, ontworpen om stijl en functionaliteit te combineren. Met een gewichtscapaciteit tot 400 kg en een snelheid van 0,15 meter per seconde biedt deze lift een veilige en comfortabele manier om tussen de verdiepingen te reizen. De saloondeuren geven de lift een luxe uitstraling en bieden daarnaast ook extra veiligheid.

Bij Viking Liften hebben we jarenlange ervaring in het installeren van liften en het is ons een genoegen om deze prachtige Aritco HomeLift te hebben geïnstalleerd in de haven van Harderwijk. We zijn er zeker van dat deze lift een waardevolle toevoeging zal zijn aan de omgeving en we kijken ernaar uit om nog veel meer projecten te mogen realiseren in de toekomst.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.