Viking ISO bij Shabu Shabu

Soort lift Viking ISO
Branche Horeca
Plaats Ede
Gerealiseerd 2019

Viking ISO bij Shabu Shabu

Viking Liften heeft onlangs twee liften geleverd aan Shabu Shabu in Ede. Het project omvatte de installatie van een complete glazen lift en de ISO-A lift van Viking Liften in de keuken. Als leverancier van hoogwaardige en op maat gemaakte liftoplossingen, is Viking Liften de geschikte partner voor liften in de horeca.

De complete glazen lift is een unieke aanvulling op de interieurarchitectuur van het restaurant. Zowel de binnenkant als de machinekant van de lift zijn volledig van glas, waardoor het een indrukwekkende en moderne uitstraling heeft. Met zijn compacte formaat is deze lift perfect voor locaties met beperkte ruimte en biedt hij een veilige en comfortabele manier om gasten te vervoeren tussen de verschillende verdiepingen.

De ISO-A lift van Viking Liften is speciaal ontworpen voor gebruik in de keuken. Met zijn hoge hygiënestandaarden en gemakkelijke reiniging, is deze lift ideaal voor het vervoeren van voedsel en keukengerei tussen verschillende verdiepingen.

Als betrouwbare en ervaren partner in de liftindustrie, heeft Viking Liften de expertise en de flexibiliteit om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Wij zijn er trots op dat we Shabu Shabu in Ede hebben kunnen voorzien van hoogwaardige en op maat gemaakte liftoplossingen die zorgen voor meer toegankelijkheid en comfort in het restaurant.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.