Aritco HomeLift Villa Apeldoorn

Soort lift Design huisliften
Branche Particulier
Plaats Apeldoorn
Gerealiseerd 2020

Aritco HomeLift

Viking Liften heeft onlangs een Aritco HomeLift geïnstalleerd in een high-end villa in Apeldoorn. Het was belangrijk om de lift naadloos te integreren in het stijlvolle interieur van de woning, daarom is er gekozen voor speciaal glas dat ook elders in het huis is toegepast. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling die perfect past bij de rest van de woning.

De Aritco HomeLift is een elegante en compacte lift die perfect geschikt is voor toepassing in woonhuizen en villa’s. De lift biedt gebruikers de vrijheid en het gemak om zich eenvoudig en veilig tussen verschillende verdiepingen te bewegen. Daarnaast biedt Viking Liften een 24/7 storingsservice, zodat de bewoners van de villa te allen tijde kunnen rekenen op de ondersteuning van professionele monteurs.

De Aritco HomeLift is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Door te kiezen voor een design dat naadloos aansluit bij de rest van de woning, draagt de lift bij aan het comfort en de luxe uitstraling van de villa. Viking Liften is trots op de succesvolle installatie van deze Aritco HomeLift en ziet het als een bewijs van hun vakmanschap en expertise in de lifttechnologie.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.