Service & onderhoud

door Viking Liften

Viking Liften worden geleverd conform de “Machine Richtlijn”. (Europese wetgeving waarin vastgelegd waar machines aan moeten voldoen). Onderhoud op deze liftinstallaties is wettelijk verplicht. De eigenaar van de lift is altijd verantwoordelijk voor het goed functioneren en dus ook voor het faciliteren van het onderhoud van de lift. Er zijn verschillende onderhoudspakketten om uit te kiezen, afhankelijk van uw eigen wensen kiest u het pakket dat daarbij aansluit.

Gebruiksfrequentie
De gebruiksfrequentie van de lift is een belangrijk uitgangspunt voor de keuze van het onderhoudscontract. Specifieke individuele wensen spelen vanzelfsprekend ook een grote rol, Viking Liften geeft u keuze uit verschillende onderhoudscontracten die allen duidelijk, simpel en overzichtelijk zijn.

Storingen
De lift staat standaard in verbinding met onze gratis 24/7 storingslijn. Door onze landelijke dekking kunnen wij snel bij u zijn. Al onze liften staan ook in verbinding met onze cloud, waardoor de lift constant wordt gemonitord op eventuele storingen. In onze cloud krijgen wij dan ook bericht wanneer er een storing plaatsvind zodat wij nog sneller kunnen schakelen, en ook direct de juiste onderdelen kunnen meenemen.

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen wat betreft onderhoud & service vult u dan ons contact formulier in. Wij helpen u uiteraard zo snel als mogelijk.

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com