Showroom

Afspraak maken? Vul het formulier in

Nieuwsbrief

Nick Hotting

Iedere woning is uniek en geen pand heeft dezelfde praktische eigenschappen. Toch bieden we bij ons in de showroom graag de mogelijkheid om precies te ervaren hoe onze liften in uw gebouw de beste keuze vormen.

Met de grootste showroom van Nederland laten we u graag zien welke liften, materialen, kleuren en accessoires er beschikbaar zijn. Met 4 verschillende liften ervaart u zelf de verschillende mogelijkheden, zowel voor thuis als in appartementencomplexen, bedrijfspanden, de horeca en bijvoorbeeld in zorginstellingen.

Persoonlijk advies over (woonhuis)liften

Ontdek en ervaar de diverse maatwerkmogelijkheden voor een woonhuislift, personenlift of een goederenlift. Wij vertellen u graag meer over de minimale en maximale afmetingen, een eventuele zelfdragende schacht en de mogelijkheden voor de afwerking.

Maak een afspraak bij ons in de showroom en ervaar zelf de hoogwaardige materialen, het gebruik van glas en andere specifieke kleuren. Met onze liften laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is, uiteraard perfect geïntegreerd in uw woning of de andere omgeving waar u een lift wilt laten plaatsen.

  • Grootste showroom in Nederland
  • 4 verschillende liften
  • Materialen, kleuren en accessoires
  • Ervaar gebruiksvriendelijkheid en design

Onze brochure speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.